Bedrijfsinformatie

Paxton is marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van kunststof agrarische en (water)opslag producten. De producten van Paxton worden over de hele wereld al meer dan 200 jaar verkocht. Vandaag de dag worden de producten van Paxton sterk aanbevolen en zijn de gebruikers zeer tevreden over de kwaliteit. De producten van Paxton worden in Nederland geïmporteerd door Haakman Import & Technische groothandel B.V. Wij zijn dan ook de enige geautoriseerde dealer voor alle Paxton producten in Nederland.

“Paxton staat voor kwaliteit.”

De producten worden met uiterste zorg ontworpen, hierdoor ontstaan producten van hoge kwaliteit.

Het begint al met het ontwikkelingsproces, hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van MDPE (Medium Density Moulded Polyethylene), een extreem duurzame stof waardoor de producten sterk, scheurvrij en weerbestendig worden. Daarna worden de producten uitermate getest om te voldoen aan de hoogste eisen en normen. Door dit uiterst zorgvuldige productieproces zijn de Paxton producten geschikt voor alle weertypen, ze zijn sterk en uiterst duurzaam. Zo zijn de Paxton producten UV bestendig, vorstbestendig tot -40°C en geschikt voor een temperatuur tot 70 °C.

Dit alles maakt Paxton een echt kwaliteitsmerk. Door al deze eigenschappen zijn de Paxton producten praktisch onderhoudsvrij, licht in gewicht en gemakkelijk in gebruik.

Paxton belooft u vele onderhoudsvrije jaren, een goede kwaliteit en uiterst duurzame producten.

 

LET OP! Levering geschiedt uitsluitend via onze wederverkopers.